Ortodont poskrbi za lep nasmeh

Tudi vaš otrok potrebuje ortodonta, ali pa ste celo sami pri sebi ugotovili, da imate tudi vi težave z nepravilno izraščenimi zobmi in torej menite, da bi lahko obiskali ortodonta? Obiščite spletno stran https://www.doktor1a.com/ortodont/, kjer si lahko preberete vse o ortodontu, čakalnih dobah, kam lahko greste k ortodontu, skratka vse, kar vas zanima – če pa ne najdete ustrezne informacije, ki vas zanima, jim lahko tudi pišete in zagotovo vam bodo kmalu in prijazno odgovorili.

Ortodont je (z nekakšno tavtologijo rečeno) zobozdravnik, specializiran na področju ortodontije. Običajno vas bo zobozdravnik napotil k ortodontu, ko bo opazil odklone oz. nepravilnost v rasti vaših stalnih zob ter razvoju vašega ustno-obraznega razvoja. Ortodont je torej kar zahteven poklic, ki zahteva tudi dokaj dolgo izobraževanje in veliko prakse, če želi, da bo delo dobro in kakovostno opravil. Veliko staršev (k ortodontu so ponavadi napoteni predvsem otroci) pa se kaj kmalu sooči z velikimi težavami, namreč z dolgimi čakalnimi dobami. Pri nas so te dokaj dolge, zato se nekateri odločijo za zdravljenje v tujini, predvsem na sosednjem Hrvaškem, a vedeti morate, da ortodont ne zahteva zgolj enega obiska, temveč je za zdravljenje potrebnih kar nekaj obiskov (zobni aparat ima večina ljudi po več let in v tem času je potrebno večkrat na pregled k ortodontu, da preveri, kako napredujete, ali je zobni aparat še v redu, morda se vam odlomi kakšna zvezdica na aparatu in ga morate zopet obiskati ipd.), zato velja premisliti, ali se vam resnično splača tolikokrat voziti na tako dolge razdalje, ali je vseeno bolje nekoliko dlje počakati v vrsti pri nas. Seveda se lahko odločite, da boste ortodonta obiskovali samoplačniško, a tovrstne storitve (tako kot vse v zdravstvu) niso prav poceni, pa vendar je izbira vsekakor vaša.

ortodont
Ortodont poskrbi za lep nasmeh in vam tako vrne samozavest, da se lahko brez zadržkov smejete v javnosti in ne skrivate svojega nasmeha.