Temnenje stekel zagotovi znižanje temperature v vozilu

Si želite znižati temperaturo vašega vozila v vročih poletnih dneh? Temnenje stekel ima ogromno prednosti. Poleg toplotne zaščite pred soncem, nudi tudi zaščito pred razbitjem okna ob morebitni nesreči ter ohranja zasebnost. Več o temnenju lahko izveste tudi na spletni strani mediafol.si/storitve/temnenje-avtostekel/.

Za temnenje stekel se po večini sicer odločijo mlajši vozniki, za popestritev njihovega avtomobila. Je pa to odlična nadgradnja tudi za vse ostale. Izbira prave zatemnitve lahko doprinese k lepšemu izgledu avtomobila. Otroci na zadnjih sedežih imajo velikokrat težave s soncem zaradi česar so še bolj nemirni kot bi bili sicer. Te težave lahko odpravite, če boste le zatemnili stekla. Cena temnenja stekel je lahko zelo ugodna. Podjetje Mediafol vam zagotavlja glede na kakovost folije, ki jo uporablja zelo ugodno temnenje stekel. Svoje delo opravijo hitro ter kvalitetno saj bo vaše vozilo nared že po dobrih 5 urah v delavnici. Seveda je vse odvisno od velikosti samega vozila ter težavnosti dostopa do manjših oken.

temnenje stekel

Temnenje stekel poteka tako, da je stekla prvo potrebno očistiti z obeh strani saj se folija namešča znotraj, zunaj pa se jo samo pripravi torej obreže ter navlaži nato pa premakne na notranjo stran kjer je potrebno s posebnim orodjem izpodriniti vso vodo in zrak izpod folije. Postopek morebitne odstranitve zatemnjenih stekel je sicer težaven in mora biti izveden strokovno, vendar se za odstranitev gotovo ne boste odločili glede na vse prednosti, ki jih temnenje stekel ponuja.

Podjetje Mediafol vas vabi, da si ogledate njihove pretekle reference, ter se tako prepričate, da so ravno oni prava izbira za temnenje stekel na vašem vozilu. Za temnjenje stekel uporabljajo kakovostne folije, ki so tehnološko dovršene ter imajo vso potrebno dokumentacijo. Do zdaj še nobena stranka ni odšla nezadovoljna saj na svoje delo nudijo večletno garancijo. Zato so tudi tako zelo priljubljeni in poznani po celi Sloveniji. Zagotovite si zatemnitev stekel na vašem vozilu s kakovostno folijo. Garantiramo vam zadovoljstvo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja