Bluetooth zvočniki

Se spomnite včasih kakšni veliki zvočniki so bili zraven glasbenega stolpa. Tisti so bili še taki, da si jih moral povezati s kabli. Precej nerodno, ko smo si zaželeli zabave na prostem in je bilo treba celo kablovje vleči s sabo. Danes obstajajo brezžični zvočniki, reče se jim bluetooth zvočniki. So super zadeva, saj jih lahko brez problema prinesemo s sabo, ko si zaželimo poslušati glasbo v družbi prijateljev nekje v naravi ali kakšen luštnem placu primernem za zabavo. Zahvaljujoč brezžični povezavi, bluetooth zvočniki zagotavljajo odličen zvok. Imajo vgrajene baterije, ki delujejo do nekaj ur, zato so v povezavi s pametnim telefonom odličen spremljevalec na vse družabne dogodke s prijatelji.

 

V poplavi ponudb se boste težko odločili kateri bluetooth zvočniki so idealni za vas. Glede na to ali želite vodotesne, majhne ali velike, povprašajte v najbližji trgovini, kakšno ponudbo imajo. Tudi cena variira glede na model, ki ga boste izbrali. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj modelov, ki so najbolj popularni predvsem pri mlajši generaciji, vsekakor pa zadostijo potrebam tudi vseh ostalih.

Model JBL GO 2, je vodoodporen in cenovno zelo ugoden, dobite ga že za 30 evrov.

Model sony XB30 je nekoliko dražji, dobite ga za cca 80 evrov, vendar je njegov zvok neprimerljivo boljši od cenejših različic med bluetooth zvočniki.

Model IKEA Eneby, ki je proizvod švedskega proizvajalca pohištva, vas bo navdušil predvsem s svojim elegantnim dizajnom. Cena se giblje okrog 90 evrov.

Model Boomster XL se ponaša z enostavnim upravljanjem, obsežnim zvokom in baterijo, ki zdrži kar 16 ur. 10 kg zvočnik ni za vsakogar, kar pove tudi cena, ki se giblje okrog 600 evrov.

Model Teufel ROCKSTER je med bluetooth zvočniki eden izmed dražjih, zanj boste odšteli 1000 evrov, je pa po besedah uporabnikov vreden svojega denarja.

Za osnovne potrebe, je popolnoma zadovoljiv zvočnik, ki je tudi najcenejši. Glede na vaše potrebe in želje pa se odločite za določen model, ki vam je najbolj všeč.