Knjiga: tvoja zgodba je večja kot si ti misliš

Če menite, da je vaša zgodba premajhna, da bi lahko z njo kaj naredili, se seveda motite. David Hriberski je v svoji knjigi tvoja zgodba je večja kot si ti misliš zapisal vse, kar je dobro vedeti o tem, kako neki lahko svojo zgodbo izkoristiš, da boš z njo morda nekoč celo nekaj zaslužil. On verjame, da ima vsak človek v sebi nekaj, kar mu omogoča, da postane več, kot je sedaj. Vsekakor je to precej ideološka misel, toda verjamemo, da drži. Njegova zgodba o uspehu je tista, ki predstavlja dober zgled vsem, ki ne verjamejo, da lahko naredijo nekaj več iz svojega življenja.

tvoja zgodba je večja kot si ti misliš

David Hriberski je oseba, ki ima veliko izkušenj s podjetništvom, kar mu je vsekakor pomagalo, da je ustvaril tako uspešno podjetje, kot ga ima danes, toda svoje poslanstvo, da bo s svojim znanjem pomagal drugim je seveda zelo lepo in spoštovanja vredno. Njegova knjiga tvoja zgodba je večja kot si ti misliš je nekaj, kar vam bo podalo veliko informacij in znanja o tem, kako neki se lahko naredi korak naprej v vašem življenju in kaj neki je tisto, kar ljudje spregledamo pri tem, ko sledimo svojim sanjam.

Vsi ljudje imamo sanje, ki jim je seveda potrebno slediti, kajti brez tega nikakor ne gre. David Hriberski pravi, tvoja zgodba je večja kot si ti misliš in to seveda pomeni, da tudi ljudje, ki imajo morda težave s samozavestjo lahko hitro in enostavno stopijo na pravo pot tako, da se sami motivirajo in da se odločijo, da bodo dosegli svoje cilje. Ker verjamemo, da je tvoja zgodba je večja kot si ti misliš tudi mi, vas vse vzpodbujamo, da naredite korak naprej in spremenite sovj pogled na svet. To vam bo pomagalo, da boste dosegli več, predvsem pa da boste morda začeli živeti svoje sanje.