Prevajanje tujih spletnih strani v vaš jezik

Izdelujete spletno stran iz drugega jezika in imate težave pri nekaterih besedah ali celo celotno stran. In ne veste na koga bi se obrnili za pomoč. Potem imamo za vas rešitelj. Podjetje DigitPen prevaja spletne strani v različne jezike po zelo ugodni ceni. Njihovo ponudbo si poglejte na http://www.digitpen.com/prevajanje.

Podjetje DigitPen prevaja in lektorira različna poljudna in znanstvena besedila. Prevajanje je slovnično in pravopisno pravilno s slogovno in pomensko ustrezno terminologijo, saj jih sestavlja skupina usposobljenih prevajalcev z večletnimi izkušnjami na različnih področjih prevajanja. Poleg tega, da so usposobljeni za prevajanje, so zelo prijazni in domači ter so zaupljivi. Prevajajo vam v različne jezike, to so iz angleščina, nemščina, italijanščina, francoščina, madžarščina, češčina, slovaščina, makedonščina, hrvaščina, ruščina, srbščina, kitajščina in poljščina, v glavnem slovanske jezike.

Prevajanje

Zakaj bi se za njih odločili? Zavedajo se, da je konkurenčnost pri prevajanju spletnih strani v druge jezike velika, zato se trudijo, da bi se najbolj potrudili in ponudili kakovostno prevajanje, ki bi preseglo druge prevajalske agencije. Zagotovili vam bodo kvalitetno in natančno prevajanje v druge jezike, ki smo jih prej našteli. V njihovo ceno je vključena tudi lektura besedila, pri katerem je cena ugodna, a ne na račun kvalitete. Prevedeno besedilo je narejeno po dogovorjenem roku, in po željah strankah je možno obveščanje o poteku dela. Za nujne primere so vam na voljo 24 ur na dan ter čez vikend. Za prevajanje imajo večletne prevajalce in naravne govorce z ustrezno izobrazbo na področju prevajanja in lektoriranja. Prevajalci pa so prijazni ljudje, ki prisluhnejo in upoštevajo želje strank in njihova pričakovanja. Poleg tega pa se prevajalci nenehno izobražujejo in dopolnjujejo svoje znanje in pričakovanja. Prevajalci pa vam nudijo anonimnost in varovanje vaših podatkov, zato ne skrbeti, da bi ti prevajalci prodajali vašo idejo drugim. In zaradi tega jim zaupajo številne stranke, ki so zadovoljne glede prevajanja in zaupljivosti.