Rolo vrata

Ste pred kratkim si naredili nov dom? Še nimate vsega dokončanega, vam dela težave mogoče garaža. Danes lahko že kupite rolo vrata. Ker ne veste kako bi na montirali nova vrata. Ker imate premalo prostora za vrata, ker se ne bodo mogla nikamor odpirat. Samo, da veste da se s tem ne rabite več obremenjevati. Mislim, da ste že videli takšna garažna vrata, mogoče niste vedeli da se tako imenujejo.

rolo vrata

Rolo vrata vam bodo res prišla prav, če nimate dovolj prostora. Saj že samo ime pove, da se ne odpirajo ta vrata na stran. To niso eno krilna ali dvokrilna vrata. Ta vrata se odpirajo gor, sistem je tako narejen oziroma vodila za vrata. Pri rolo vratih boste ogromno prostora pridobili, tako zunaj in tudi znotraj. Če imate že katera druga garažna vrata, se lahko za rolo vrata vseeno odločite. Ne bo vam vzelo polno dela z njimi.

Vrata dobite oziroma jih naročite kot vam ustrezajo. Vse naredijo po naročilu, samo prave velikosti jim morate sporočiti. Izbirate lahko tudi po barvi, saj vsak ima svoj okus. Če bi radi nekaj kvalitetnega vam priporočam za vrata Zorman, kjer vam nudijo kvalitetna rolo vrata. Če se boste oglasili pri njih vam bodo pomagali izbrat prava vrata za vašo garažo. Tudi nasvete vam bodo dali, če še nimate nič v mislih kako bi zgledala rolo vrata. Lahko jih tudi pokličete in pridejo na vaš dom, izmerijo in se boste vse dogovorili.

Vrata ne boste več odpirali na roko, so narejena tako, da jih odpirate z daljincem, lahko danes tudi že z pametnim telefonom. Tehnologija napreduje, tako je tudi z garažnimi vrati. Res so mogoče ta vrata malo dražja od navadnih garažnih vrat, ampak se splačajo.  Vedno omenjam garažna vrata, lahko ta vrata tudi namestite na kakšno delavnico, klet glavnem povsod, kjer vam primanjkuje prostora za druga vrata.