Toner

Ali imate tiskalnik, ki ima prazno kartušo ali toner? V podjetju Kartuše.net imajo široko izbiro raznovrstnih tonerjev ter kartuš.

 

Kartuše.net je poslovno podjetje, ki se ukvarja z prodajo kartuš ter tonerjev. V njihovi ponudbi vam ponujajo toner črne barve in pa tudi toner za barvni tiskalnik ter barvno tiskanje. Veliko pa boste prihranili, če boste vzeli barvne tonerje v paketu. Če ne boste našli ustreznega tonerja za vaš tiskalnik jih lahko z veseljem kontaktirate preko telefona ali preko e naslova. Vsi tonerji podjetja kartuše.net pa vsebujejo čipe, to pa pomeni da jih enostavno vstavite v vaš tiskalnik ter že lahko pričnete z novim kvalitetnim tiskanjem. Velika večina tonerjev podjetja kartuše.net je z oznako XL ali tudi XXL, to pa pomeni, da je kapaciteta črnila ali prahu veliko večja od originala, tako pa boste prišparali na svojem računu. Za kartuše ter tonerje vam nudijo 2 leti garancije na vse njihove kvalitetne izdelke.

Prodajajo tonerje za tiskalnike Brother, Xerox, HP, Dell, Epson, Konica minolta, panasonic, Ricoh, samsung, lexmark, kyocera ter oki. Najdete jih lahko tudi na socialnih omrežjih kot so Facebook, twitter, google+ ali na Titovi cesti, ki se nahaja v Mariboru. Če pa niste iz maribora pa jih lahko kontaktirate na telefonsko številko ali na njihov e naslov. To podjetje je dobilo tudi naziv za zalato odličnost AAA.

Toner za HP tiskalnik boste najlažje našli na njihovi spletni strani tako, da boste vtipkali v iskalno vrstice ime tiskalnika. Ponujajo vam črne in pa tudi barvne tonerje, ki vam bojo prišli v paketu.

Komplet tonerjev tipa HP 124A je zelo ugoden kajti stane samo 90€. Črn toner vam ponuja kar 2500 strani za natiskati ter barvni tonerji vam ponujajo kar 2000 strani za natiskati. Če pa boste kupili izdelke nad 35€ vam bojo tudi to dostavili kar zastonj. Ta toner je kompatibilen za veliko večino HP-jevih tiskalnikov.