Doktor David Debevc

Doktor David Debevc je eden izmed tistih specialistov, ki se ponašajo z dolgotrajnimi izkušnjami na področju dentalne kirurgije. Nudijo vam implantologijo, ki se uporablja za nadomestne zobe že 50 let. V zadnjem desetletju se zobni vsadki zelo pogosto uporabljajo. Njihove največje prednosti so, da omogočajo dobro estetsko on funkcionalno rehabilitacijo. Njihova življenjska doba je odvisna od posamezne higiene osebe, doktor David Debevc pravi, da imajo vsadke z doživljenjsko dobo.

doktor-david-debevc

Nudijo vam tudi kirurške posege za dodajanje kosti, kateri imajo pomembno mesto v maksilofacialni kirurgiji in so z razvojem implantologije postali ključni dejavnik pri reševanju zahtevnih primerov. Za pridobitev vsadka je potrebno zarezati v spodnji del, kjer se nahajajo modrostni zobje. Kostni vsadek pa pritrdimo na mesto, kjer načrtujemo vstavitev vsadka. Vsadek pa lahko po 6 mesecih vstavimo.

Doktor David Debevc vam na njegovi kliniki ponuja tudi mikogingivalno kirurgijo, kar vam omogoča podaljšanje klinične zobne krone, ter reženjsko operacijo dlesni. Podaljšanje klinične zobne krone, je potrebno, kadar je zaradi kariesa ali zloma odsoten precejšni del zobne krone, ker je včasih zelo težko ustrezno oskrbeti zob z protetično krono. Potek poteka v lokalni anasteziji. Občutek na dlesnih je nekaj dni za tem nekoliko občutljiv. Režesnjska operacija dlesni je potrebna, kadar napreduje parodontalna bolezen, kadar ne moremo več zmanjšati obzobne žepe. Operacija zmanjša izgubo kosti ob zobeh, lokalno bakterijsko breme in olajša zobno higieno. Po posegu okrevamo ponavadi 2-3 dni, pojavi se oteklina, ki jo lahko zmanjšamo z hlajenjem, pravi doktor David Debevc.

Pri oralni kirurgiji, vam doktor David Debevc ponuja ekstrakcijo zoba, izkles modrostnega zoba, pri katerem moramo biti previdni, ker se lahko pojavi karies. Pri posegu bolnik ne čuti bolečine, zato, ker poseg poteka v lokali anesteziji.

Za dodatna vprašanja in informacije pa obiščite njihovo spletno stran in jim pošljite povpraševanje glede posega.